IAM NL Awards

 

De Assetmanagement Awards van het The Institute of Assetmanagement (IAM) komen naar Nederland.

Op 26 september 2019 worden tijdens het IAM NL Congres de IAM Nederland Awards uitgereikt. Het is voor het eerst dat IAM NL top performers in de Nederlandse assetmanagement community gaat belonen met specifieke Awards.  

 

“The Institute of Asset Management now has 100+ professional members in the Netherlands. We continue to see a big increase in the influence and importance of the discipline of Asset Management and it is brilliant to see achievements recognised through the first annual IAM NL Awards.”  Kirsten Bodley,  CEO IAM

 

“In de UK is dit jaarlijkse award evenement uitgegroeid tot “De assetmanagement Oscar uitreiking”  met honderden deelnemers van vanuit alle sectoren. Een podium voor erkenning van prestaties van assetmanagement professionals .“- Peter Dourlein, Bestuurslid IAM Nederland   

 

Twee Awards: Assetmanagement professional 2019 en Assetmanagement team 2019

In deze eerste editie zal IAM NL 2 awards uitreiken:

❑ Assetmanagement professional van het jaar

❑ Assetmanagement team van het jaar 

Per categorie worden er 3 tot 5 professionals of teams genomineerd. Inschrijven is mogelijk voor assetmanagement professionals werkzaam in iedere sector. Lidmaatschap van IAM is niet verplicht.

 

 


Beoordeling

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury, deze bestaat uit.

  • Mirjam de Boer-Postmus (Royal Schiphol Group): Directeur Asset Management;
  • Marc Hartsema (Arcadis): Directeur Asset Management;
  • Hans Jooren (DifAM): Directeur, lid bestuur IAM Nederland;
  • Han Slootweg (Enexis groep): Directeur Asset Management;
  • Hanneke van de Ven (Royal HaskoningDHV): Directeur Resources & Energy;
  • Marc de Zwaan (TenneT): Senior Manager Asset Management.

De beoordeling bestaat uit 2 stappen. De eerste stap is de beoordeling van de ingezonden stukken. Hiervoor scoort de jury de inzendingen op basis van het consensus model. Dit leidt tot het aanmerken van 3 tot 5 genomineerden in beide categorieën. De tweede stap is alleen voor de genomineerden en bestaat uit een interview met de jury. Als je je inschrijft wordt er verwacht dat je beschikbaar bent voor het interview. Voor genomineerde teams geldt dat er tenminste twee vertegenwoordigers van het team aanwezig dienen te zijn bij het interview met de jury.

 

 

 

 
 

Presentatie van de genomineerde inschrijvingen op het Jaarcongres

Tijdens het jaarcongres geven alle genomineerden een korte presentatie van de inzending, waarna de uitreiking van de awards plaatsvindt.

 

Inschrijven

Wil jij jezelf of je team (>2 personen) inschrijven voor de IAM Nederland Awards 2019 of wil jij een professional of team aandragen voor de awards maak dan gebruik van de documentatie op deze site.

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJVINGSFORMULIER

De spelregels voor de IAM NL Awards zijn hier te downloaden.

 

Image result for linkedin logo Op de hoogte blijven over de Awards en het moment van inschrijven? Volg ons op https://www.linkedin.com/company/iam-nederland/