Inschrijving IAM NL Awards 2021 geopend

Netherlands, Home Awards

20 Sep 2021

Inschrijving IAM NL Awards 2021 geopend

De Assetmanagement Awards van het The Institute of Assetmanagement (IAM) editie 2021

We zijn alweer aan de derde editie van de IAM NL Awards toe. Het is de bedoeling dat de uitreiking zal plaatsvinden op het jaarcongres van IAM NL in november van dit jaar.

Het Nederlandse Chapter van de IAM schrijft dit jaar een verkiezing uit voor 3 awards.

 1. Voor de IAM NL Assetmanagement Professional / Team Award kom je in aanmerking als je als professional of als team met jouw werk een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan de ontwikkeling van assetmanagement als vakdiscipline. Deze bijdrage heeft meerwaarde voor de business, de maatschappij en / of de assetmanagement community, bijvoorbeeld door toenemende bewustwording en begrip van het belang van toepassing van assetmanagement en de achterliggende filosofie.
 2. Voor de IAM NL NXTGEN Award kom je in aanmerking als je nieuw bent (1-3 jaar) in assetmanagement en daarbij aantoonbaar al het verschil maakt op de plek(ken) waar je werkt. Dit kan zowel betrekking hoe jij assetmanagement ziet, hoe je assetmanagement toepast als hoe je anderen inspireert en ondersteunt om hetzelfde te doen.
 3. De nieuwe IAM NL Innovatie Award is bedoeld om innovatie in het assetmanagement te onderscheiden. Deze innovaties kunnen zowel betrekking hebben op organisatie, proces, informatie, techniek als technologie. Voor deze award zijn wij op zoek naar mooie nieuwe ontwikkelingen, waarmee in de business, de maatschappij en / of de assetmanagement community nieuwe stappen van belang zijn gezet.

Beoordeling

De inzendingen worden beoordeeld op door een vakkundige jury, deze bestaat uit.

 • Hans Jooren;  Directeur Difam & lid bestuur IAM Nederland
 • Marc Hartsema; Directeur Operate & Maintain Infrastructuur Arcadis Nederland
 • Martijn de Langen; Manager Asset Management RET
 • Rob van der Sluis; Sales Director Cluster Benelux Nexans Nederland
 • Han Slootweg; Directeur Asset Management Enexis Groep
 • Mirjam de Boer-Postmus; Directeur Asset Management Royal Schiphol Group 
 • Guy Delahay; Managing Partner Mainnovation
 • Geert Fuchs; Leading Professional Asset Management Royal HaskoningDHV

De beoordeling bestaat uit 2 stappen. De eerste stap is een schriftelijke ronde. Je bent van harte welkom om jezelf, je team of wie dan ook uit je netwerk aan te melden voor de award. Op de website vind je de formulieren die we hiervoor hebben voorbereid. Vul svp het algemene formulier in en het formulier dat van toepassing is op de award van jouw keuze. Aan de hand van de beantwoording van de vragen scoort de jury de inzendingen op basis van het consensus model. Dit leidt tot het aanmerken van 3 tot 5 genomineerden in beide categorieën.

De tweede stap is alleen voor de genomineerden en bestaat uit een korte pitch en een vraaggesprek met de jury. Als je je inschrijft wordt er verwacht dat je beschikbaar bent voor het interview. Voor genomineerde teams geldt dat er tenminste twee vertegenwoordigers van het team aanwezig dienen te zijn bij het interview met de jury. 

Deadline voor de inchrijving is 4 oktober 2021, 12:00 in de middag

Presentatie van de genomineerde inschrijvingen op het jaarcongres

Tijdens het evenement geven alle genomineerden een korte presentatie van de inzending, waarna de uitreiking van de awards plaatsvindt. 

Op de hoogte blijven over de Awards en het moment van inschrijven? Volg ons op IAM Nederland LinkedIn

Share this
Together, as an asset management community, we are making the world a better place. Become a member today!